mie. nov. 25th, 2020

Ilie Lascu a fost nominalizat de PNL Călărași pentru a câștiga alegerile în comuna Nicolae Bălcescu

Organizația județeană a PNL Călărași a stabilit deja o parte a candidaților ce se vor implica în lupta pentru câștigarea alegerilor locale din această toamnă. În data de 3 iulie 2020, la sediul  PNL Călărași a avut loc o conferință de presă ce a avut ca scop prezentarea a trei candidați puternici ce au un background politic consistent.

Antreprenorul Ilie Lascu este candidatul pentru funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu. Acesta vine din mediul privat, având mai multe businessuri în prezent. A fost consilier local în cadrul Consiliului Local din comuna Nicolae Bălcescu, cunoaște nevoile și simte că trebuie să aducă o schimbare pentru localitate. Lascu cunoaște toate problemele din administrația comunei Nicolae Bălcescu și despre perspectivele abordare în rezolvarea acestora.

Ilie Lascu este hotărât să aducă prosperitate în localitate alături de o echipă tânără

„Am decis să iau o echipă tânără, care are o viziune frumoasă, liberă și să pornim ceva într-o comună destul de învechită după cei 24 de ani cu un primar bătrân. Vrem să facem ceva frumos. De trei – patru ani eu susțin și financiar cu burse la școală. Acum, de curând, de un an de zile, fac un teren de fotbal pentru o echipă de fotbal nouă. Susținem tineretul, copiii. Și sperăm cât de curând să facem proiecte mari cum ar fi asfalt, canalizare. În 2020 nu este normal să nu fie apă potabilă în comună, să nu avem canalizare și asfalt! Am ales cei mai tineri consilieri locali, să aducem proiecte în comună și finanțări.” – notează ziarul Observator de Călărași 

Lascu a indicat condițiile improprii în care elevii sunt obligați să-și facă nevoile în WC-uri amenajat în curtea școlii. Acesta susține că nu este normal.De aceea ne-am mobilizat să facem lucruri bune și sperăm că le vom face cât de curând! Am decis să fac această alegere, de a veni într-o echipă curajoasă, puternică așa cum este PNL Călărași.”  – spune candidatul PNL pentru comuna Nicolae Bălcescu, antreprenorul Ilie Lascu

Antreprenorul Ilie Lascu a precizat în cadrul conferinței de presă că a mai candidat la funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu în 2017, din partea partidului M10, ieșind pe locul al doilea, la o diferența mică de voturi. Acesta a vorbit și de piedicile care i s-au pus de când ocupă funcția de consilier local.

Primarul GIUREA a sărit din barca PNL Călărași și s-a retras la PSD

Comuna Nicolae Bălcescu  este condusă din anul 1996 de primarul Giurea Constantin, un fost liberal, actual pesedist?!?! care nu s-a făcut remarcat cu aproape nimic notabil privind dezvoltarea localității pe care o conduce de atâția ani. Comuna pare a fi uitată în timp. Iarba care depășea pe alocuri peste un metru și jumătate a fost tăiată de întreprinzătorul Ilie Lascu în urmă cu două săptămâni.

Vicepreședintele CJ Călărași, Valentin Barbu a declarat vis-a-vis de tânărul Lascu: „Sunt convins că vor câștiga localitățile lor! Ținând cont de faptul că în comuna Nicolae Bălcescu domnul primar Giurea ne-a spus de anul trecut că nu mai dorește să candideze, l-am coooptat pe Ilie. Domnul Giurea recunoscut, despre Ilie Lascu, că e tânăr, se mișcă bine, mi-e teamă de el!”.

 

 

 1,277 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *