mie. nov. 25th, 2020

Popa Bogdan – alternativa PNL Călărași pentru comuna Curcani. Iată perspeciva de îmbunătățire a administrației

Partidele poltice își pregătesc candidații pentru alegerile din toamna acestui an.  Acestea se vor desfășura pe 27 septembrie 2020, conform datelor comunicate de autorități. Campania electorală va începe în 28 august, Biroul Electoral Central va fi constituit în 2 august, iar candidaturile se pot depune până la data de 18 august, anunţă Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), după ce Senatul a stabilit ca alegerile locale să aibă loc în 27 septembrie.

La nivelul județului Călărași mutările politice sunt interesante, poate surpinzătoare pentru necunoscători. Toate acestea au început din momentul în care Vasile Iliuță și-a pierdut încrederea în conducerea PNL Călărași din cauza problemelor create de aceștia din motive politice. Această situație a generat un val de atacuri în spațiul public între cei doi. Președintele CJ Călărași a început să dezvăluie situația internă a partidului acuzându-l pe actualul lider liberal că își urmărește mai multe interese personale. Decizia de a se muta în PSD nu pare a fi una greșită pentru Iliuță, datorită faptului că a reușit să se detașeze din PNL împreună cu mai mulți primari care l-au urmat în PSD. Trecem de acest moment și abordăm o nouă etapă a acestui an – alegerile locale.

Organizația județeană a PNL Călărași pare că a reușit să „fure startul” în fața celorlalte partide poltice prin faptul că au început deja prezentările celor desemnați  să intre în lupta politică. Vineri, 3 iulie, la sediul PNL Călărași, președintele organizației județene a PNL Călărași, Daniel Drăgulin, alături de senatorul Răducu Filipescu și alte persoane din conducerea partidului, au prezentat într-o conferință de presă 3 alternative pentru campania electorală.

Popa Aurel Bogdan a făcut parte din cadrul PSD în comuna Curcani însă, în ultima perioadă, actualul edil, Aurică Gazu, cu patru mandate la activ din partea PNL a întors „armele„ și a trecut în „barca„ social-democraților. În aceste condiții, pentru că a fost dat afară „pe ușa din dos”, Bogdan Popa s-a înscris în PNL și va candida din partea acestei formațiuni politice în această toamnă.

Popa Bogdan: „Acum 4 luni de zile am fost cooptat de PNL pentru discuții. Consier că această formațiune politică este puternică la nivelul județului si va fi un plus pentru a reuși să câștigăm alegerile locale din toamna acestui an. Am fost membru PSD Curcani până în momentul în care actualul primar Gazu a fost curtat de PSD și a ales să treacă la această formațiune politică. Ce vreau eu să vă spun, primarul este la al 4-lea mandat, de 16 ani nu s-a remarcat cu nimic. Nu a avansat nimic. Tot ce s-a lucrat în localitate s-a făcut cu firmele de „casă„. A înființat o societate de gunoi și a creat la marginea localității o imensă groapă de gunoi. Toate mașinile din localitățile învecinate aruncau gunoiul la Curcani. Se săpau gropi de câte 6-7 metrii. Și la ora aceasta sunt munți de gunoaie la Curcani. Investițiile sunt umflate tot timpul în tot ce se face la Curcani! La ultima ședință de consiliu local au venit cu propunerea de investiții pentru parcul din comună. O investiție care se ridică la 22 miliarde de lei vechi! Acolo s-a turnat aproximativ 1 km de alei pietonale, s-au montat 20 de stâlpi de iluminat și 10 camere video. 194 de mii de lei este valoarea celor 20 de camere video…

Bogdan Popa a fost desemnat candidantul PNL la primăria Curcani

Bogdan Popa a fost desemnat candidantul PNL la primăria Curcani

Publicată de Călărași TV pe Sâmbătă, 4 iulie 2020

 

 992 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *