mie. nov. 25th, 2020

VIDEO. Tânăr de 18 înjunghiat în Călărași, după o șicanare în trafic. Atacatorul este un alt tânăr

Un tânăr a fost înjunghiat după o ceartă în trafic. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă puțin după ora 22.00, pe stada Bucureşti din municipiul Călărași. Scandalul dintre cei doi  ar fi început în fața unei bănci din centrul orașului, acolo unde iubita tânărului de 18 ar fost șicanată în trafic de către un Audi Q5 condus de un bărbat. A urmat o încăierarea între cei doi, timp în care tânărul care se afla cu iubita a anunțat prin 112 despre altercație ce a avut loc. (n.r. -ora 22.00)

Tânărul agresat se numește George D. și a împlinit vasta de 18 ani în urmă cu doua zile, iar atacatorul are 25 de ani este domiciliat în satul Tonea, com. Modelu. Atacatorul a fost reținut de polițiști și condus la sediul IPJ Calarasi pentru audieri. Victima a fost preluat cu o eviscerație în zona abdomenului și transportat de o ambulantă la Spitalul Județean de Urgență Călărași. După ce va fi stabilizat, tânărul va fi transportat la Spitalul Floreasca din București.
“A fost o șicanare in trafic între 2 persoane, ulterior s-au întâlnit și unul dintre ei a fost rănit în zona abdomenului. Este în afara oricărui pericol, stabil la spital. Autor în custodie, cercetări în curs. Evenimentul nu are legătură cu procesul electoral.” – a comunicat  IPJ Călărași prin biroul de presă

 

 

 161 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *