mie. nov. 25th, 2020

Vasile Iliuță prezintă prioritățile pentru CJ Călărași

Președintele CJC Călărași, Vasile Iliuță, a făcut o sinteză a mandatului pe care tocmai ce l-a încheiat și a vorbit despre prioritățile stabilite ce se impun noului mandat obținut în urma câștigării scrutinului din 27 septembrie 2020.

Vasile IliuțăAstăzi, 23 oct. 2020 s-a pus capăt nelegalităților din perioada interimară ce a urmat după emiterea documentului eliberat de Instituția prefectului. Astăzi s-au îndreptat toate neregulile prin care toată lumea fugea de răspundere, dând interpretări diferite situațiilor. Suntem responsabili pentru tot ceea ce facem în acest mandat. Putem exemplifica cu plata salariilor către DGASPC, cu deblocarea situațiilor din diferite proiecte ce necesitau continuitate, dispoziții de șantier și multe alte bâlbâieli vor înceta. Plecăm pe drumul reconstrucției județului Călărași. Avem o situație favorabilă și nu mai putem să ne justificăm decât prin muncă față de cetățenii care ne-au acordat încrederea. Pentru noi nu există scuze, că vom face sau promisiuni că vom face…NU ! Aceste cuvinte nu vor exista pentru mine și echipa mea, pentru echipa PSD și a primarului municipiului Marius Dulce. Vom pune în practică tot ce am promis în campania electorală. Cetățenii au așteptări mari. Le-am spus tuturor celor din echipa mea ca responsabilizarea de a pune în practică tot ceea ce vom face este a noastră. Contractele există. Noi trebuie doar să le gestionăm astfel încât proiectele să fie puse în practică. 

Președintele Vasile Iliuță a descris că are mai multe proiecte imediate prioritare: reabilitarea Palatului Prefecturii, reabilitarea/ modernizarea drumului de acces în municipiu dinspre Piscicola, predarea amplasamentului și începerea lucrărilor la aripa nouă de la Spitalul Județean. Săptămîna viitoare trebuie să începem lucrările. Dacă arătăm că ceea ce am promis devine realitate, asta înseamnă că ne ținem de cuvânt. Am avut blocate de către fosta conducere a primăriei Călărași mai multe proiecte, faleza/ promenada municipiului, portul turistic, înființarea unei stații de asfalt de 1,5 mil. euro- datorită emiterii a 3 certificate de urbanism diferite…Investirea lui Marius Dulce ca primar va aduce eliberarea imediată a situației pentru drumul de acces în municipiu. Pentru deblocarea situației privind începerea lucrărilor la faleza/ promenada trebuie să dăm alternative celor ce au acolo proprietăți sau concesiuni ca să se bucure de alternativa amplasamentelor pe brațul Borcea.

 51 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *