A fost ales pentru prima data în anul 2004 iar de atunci toată munca din primărie o face fără să simtă oboseală sau program de muncă. Spune că este primar și ziua și noaptea, nu doar la birou sau în timpul programului de serviciu. Unul dintre cei mai harnici primari ai județului Călărași este, fără îndoială, primarul din Fundeni, Gheorghiță Cărtușanu. O spun atât proiectele de dezvoltare, dar și oamenii din comună.  Pentru anul 2023 edilul din Fundeni are în plan să-și continue proiectele demarate în anul trecut.

“Sunt mai multe proiecte pe care le-am finalizat, cu unele dintre ele suntem aproape spre finalizare. În 2022, am început parteneriatul cu Ministerul Învățământului – grădiniță cu 4 săli de clasă, cu grupuri sanitare separate, cu dușuri. Este un proiect pilot al Ministerului Învățământului, spunem noi destul de benefic pentru copii. Primăria are partea ei de finanțare, o parte este finanțată din bugetul consiliului local, iar o parte de minister. Noi avem începând de la demolarea obiectivului vechi, la amenajarea curții interioare, amenajare de utilități – apă și lumină. La momentul de față, grădinița este finalizată. Am introdus și gazul, centrală. Urmează să fim branșați și la rețeaua electrică, după care vom proceda la predarea-primirea obiectivului pe care cu ceva timp în urmă l-am dat Ministerului Învățământului.
Pot să laud, termenul de finalizare era luna martie, anul acesta, dar constructorul s-a mișcat cu o rapiditate ieșită din comun. Îl felicit pentru obiectivul respectiv.
Pot să spun că este o grădiniță europeană. Fiecare copil va avea dulăpiorul lui. Este o ambiție și un proiect al meu și al unui prieten.” – a punctat primarul din Fundeni, Gheorghiță Cărtușanu pentru CălărașiPRESS.ro

Continuarea poate fi citită pe CălărașiPRESS.ro

 

 88 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *