Drumul Judeţean 412, ce face legătura între localitatea Frumușani şi județul Giurgiu comuna Vărăști, este de-a dreptul impracticabil. Deşi are titulatura de drum judeţean acesta este din pământ şi iar în unele locuri denivelările și șleaurile sunt de-a dreptul impresionante. Nici vorbă de asfalt, ci doar nişte piatră pusă pe alocuri. Peisajul nu surprinde pe nimeni, însă efectele sunt dintre cele mai grave.

Potrivit unor date, de peste 10 ani oamenii fac solicitări către autoritățile din ambele județe, însă fără vreun răspuns.  Deşi conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu se tot laudă cu diferite investiţii şi modernizări de drumuri, cel ce leagă Frumușaniul de județul Giurgiu nu pare a avea prea multe şanse de a fi asfaltat.

UN INVESTITOR A DAT FALIMENT

Un investitor din zonă și-a declarat falimentul în afacere din cauza drumului impracticabil în jurul căruia se construia un cartier de case. Puțini clienți erau cei care treceau peste starea drumului în momentul în care alegeau să achiziţioneze o locuință în cartier.

“Să știți de 10 ani așteptam asfaltarea, am demarat construcția unui cartier de case, ne-am oprit, nimeni nu mai vine până acolo vizioneze când vede drumul. Noi când ne-am apucat de construcție am avut certitudinea de la autorități se asfalta drumul acesta. Unele voci chiar spun acest drum apare asfaltat în cadastru de Călărași, nu stiu asta daca este adevărat.” – scrie un investitor care a fost afectat de situația drumului.
Potrivit unor date, drumul județean cu pricina s-ar afla în administrarea județului Giurgiu. 
Contactați telefonic pentru un punct de vedere, reprezentanții Consiliului Județean Giurgiu au precizat, în mod neoficial, că sectorul de drum cu pricina va fi reabilitat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny în următoare perioadă. Ni s-a solicitat, în schimb, să facem o solicitare scrisă pentru a primi un răspuns detaliat cu privire la aspectele solicitate de redacția CălărașiPRESS.ro
Vom reveni cu detalii!

Loading

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Generated by Feedzy