În ultimii ani, se observă o tendință crescătoare de a obține informații online, prin intermediul internetului, în comparație cu sursele tradiționale precum ziarele. Acest lucru se datorează în mare parte accesibilității crescute la internet și la dispozitive mobile, precum și schimbării obiceiurilor de consum media. Totuși, unii oameni încă preferă să obțină informațiile din surse tradiționale cum ar fi ziarele, deoarece consideră că acestea oferă o perspectivă mai profundă și mai analitică asupra știrilor.

În general, se crede că rata de citire a ziarelor în România este relativ scăzută comparativ cu alte ţări din Europa de Vest. Totuși, aceasta variază în funcție de grupul de vârstă și de regiunea din România.

“Nu, nu citesc ziarul. Mă uit la TV pentru informații, iar știrile locale nu mă interesează.” – a declarat un cetățean călărășean.

“Nu citesc ziarul, nu prea mă uit la știri. Informațiile locale le iau de la cunoștințe, de la soțul meu și ce mai vorbesc cu vecinii.” – ne spune o femeie din Călărași.

Puteți afla mai multe răspunsuri ale călărășenilor în jurnalul Canal Sud, de astăzi.

 16 total views,  1 views today

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Generated by Feedzy