DanubeMan este o competiție de triatlon care va debuta în sezonul 2023 și propune sportivilor amatori 4 probe: supersprint , sprint, olimpic și half.
Competiția va avea avea loc la Călărași, în data de 27 mai 2023, organizata de către Sebastian Laurențiu Ghioca, care ne va răspunde la câteva întrebări despre probele ce se vor desfășura în acest concurs.

Vă pot spune că este un vis de-al meu, care aproape s-a împlinit. Pe data de 27 mai, “DanubeMan”, va avea loc în municipiul Călărași, și este o competiție care face parte din “Federația Națională de Triatlon”. Acesta se adresează tuturor sportivilor, legitimați sau amatori, vor veni cadeți, mai multe categorii de vârstă, iar premiile vor fi pe măsură.

Sperăm ca vremea să țină cu noi, deoarece temperatura apei este foarte importantăa declarat Sebastian Ghioca, directorul competiței, pentru Canal SUD.

Primul start va avea loc la ora șapte dimineața, iar traficul va fi închis pe toată șoseaua DN3.

Alergătorii vor avea parte de o surpriză placută, deoarece traseul include și “Grădina Zoo” Călărași.

Site-ul este prezent de mai bine de o lună, iar înscrierile au început de pe data de 5 decembrie și se vor încheia pe data de 20 mai.

Chiar dacă acest concurs va avea loc peste câteva luni, tricourile de participare suntg pregătite.

Condițiile de participare sunt următoarele: să fie declarat apt din punct de vedere medical, iar pentru minori, adeverință din partea părinților din care să rezulte faptul că aceștia sunt de acord cu participarea copilului la “Triatlon”.

În prezent, s-au înscris aproximativ 25 de persoane. Aceasta este prima ediție a Triatlon-ului, dar Sebestian Ghioca ne promite că nu va fi ultima.

Așteptările mele privind acest eveniment sunt ca la start să fie în jur de 300-350 de persoane.

Învit toți călărășeni la start, să îndrăznească mai mult, deoarece vor primi înzecit înapoi, iar satisfacțiile vor fi pe măsura așteptărilor. Cu siguranță, majoritatea campionilor vor fi prezenți la START și se va vedea ce înseamnă efort dus la extrem.

Pe site-ul DanubeMan.ro avem o secțiune dedicată copiilor aflați în dificultate și doresc să anunț că atât participanții, cât și cei care vizitează site-ul, pot dona pentru a veni în sprijinul copiilor nevoiași. Se poate duna printr-un simplu SMS, sau printr-un virament bancar la un cont care este pe pagina site-ului” a declarat Sebastian Ghioca.

 13 total views,  1 views today

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Generated by Feedzy