Lucrările de modernizare a Cinematografului Călărași au fost finalizate. Începând de vineri, 27 Ianuarie, Călărășenii pot merge din nou la cinematograf. După o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care programul cinematografului a fost întrerupt pentru modernizare, Călărășenii vor fi plăcut surprinși de schimbările produse.
Proiectul în valoare de 570 605 de lei include schimbarea întregului sistem de proiecție- ecranul, lampa de proiecție și tot ce înseamnă soft și conexiuni.

Începând de vineri, 27 Ianuarie, pentru copii avem “Cele trei dorințe ale Cenușeresei”, modificată și modernizată. Povestea clasică și îndrăgită a Cenușeresei este o călătorie plină de emoții și aventuri, arcași iscusiți și un bal la palatul regal. Condimentată cu o doză de pericol, care face și mai atrăgătoare adaptarea poveștii clasice pentru întreaga familie. Mult doritul și așteptatul “Romina”- un film cu și pentru adolescenți și “Operațiunea Fortune: Urzeala Războiului”, variante subtitrate.
Cinefilii călărășeni vor fi surprinși plăcut cu un ecran nou, sistemul din proiecție a fost schimbat și ne dorim să avem în program cât mai curând și filme 3D deoarece ochelarii vor diferiți față de ce am avut până acum, vor fi ochelari de unică folosință, dar oamenii îi pot lua acasă și îi pot refolosi și pentru următorul film
”, a declarat pentru Canal Sud Victorița Mohoreanu, consultant artistic.

Prețul biletelor rămâne același, 12 lei, la reducere, pentru elevi, studenți și pensionari, 18 lei preț întreg. Prețul de achiziție a unei perechi de ochelari de unică folosință este de 8 lei.

 14 total views,  1 views today

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Generated by Feedzy