Comedia „Nunți botezuri și înmormântări“, cu Șerban Pavlu în rolul principal, a fost lansată în cinematografele din toată țara în septembrie 2022. Regia e semnată de Alexandru Lustig, iar scenariul de Adrian Lustig, cei doi fiind fiul, respectiv soțul realizatoarei TVR Eugenia Vodă.

Filmul „Nunți, botezuri și înmormântări“ este o comedie pentru marele public, dar, totodată, o producție care nu face rabat de la calitate și bun gust. Pelicula are o distribuție impresionantă: Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Ilona Brezoianu, Dan Rădulescu.

Cum e să-ncerci să câștigi un milion de euro și să te alegi cu un milion de belelele? Nu-ți rămâne decât să începi să plătești polițe la ocazii festive: nunți, botezuri, înmormântări.

Șerban Pavlu, care a jucat și în „Teambuilding“, este interpretul personajului principal, Cosmin, un bărbat care, în plină bulă imobiliară, vrea să vândă un teren cu un milion de euro, dar primește numai… probleme.

Lungmetrajul regizat de Alexandru Lustig este o coproducție Imagine8 Stories, Fundația Teatru Contemporan și Movie Production Entertainment.

Sursă text: adevărul.ro

Loading

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Generated by Feedzy