La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, bănuită de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2022, în mod repetat, persoana bănuită ar fi comercializat droguri de mare risc (cocaină) consumatorilor din județul Ialomița.

În cursul zilei de 26 ianuarie a.c., au fost puse în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Țăndărei, județul Ialomița, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Ulterior, la data de 27 ianuarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ialomița a dispus arestarea preventivă a persoanei, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului e Jandarmi Județean Ialomița.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Loading

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Generated by Feedzy