Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Călăraşi, au descoperit într-un autoturism, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 20.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 În data de 16.02.2023, în  Punctul de Trecere a Frontierei Călăraşi,  pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 34 de ani care circula pe ruta Turcia-România.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în mijlocul de transport, precum şi în bagajele personale, 133 articole vestimentare care ar putea aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală, toate fiind inscripţionate cu numele unor firme consacrate.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 20.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Sursă: Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași

 12 total views,  1 views today

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Generated by Feedzy