În cadrul conferinței de presă susținută în data de joi, 16 februarie, la sediul organizației județene a Partidului Social Democrat Călărași, vicepreședintele Consiliului Județean Ion Samoila a anunțat că se vor continua lucrările la portul turistic din Călărași.

Ion Samoila a dezvăluit că în această zonă se va construi și un parc acvatic de distracții. Această investiție va fi un plus pentru dezvoltarea turismului în Călărași, oferind turiștilor și localnicilor o alternativă de distracție și relaxare în timpul verii.

Ion Samoilă: “Avem în implementare portul turistic de agrement, deja am făcut demersul la Ministerul Turismului, expertiza este gata, avem o soluție și urmează să organizăm o ședință tehnico-economică pentru a demara lucrările în continuare la această investiție.”

Este important de menționat că acest proiect va fi dezvoltat în colaborare cu autoritățile locale și investitorii privați, asigurând astfel o dezvoltare echilibrată și durabilă a zonei.

Oficialul din CJ Călărași a subliniat că dezvoltarea turismului în Călărași este una dintre prioritățile administrației județene, iar proiectele anunțate sunt doar o mică parte din planurile de viitor. Acestea vor contribui la creșterea economică a județului și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

În cee ce privește parcul acvatic, Ion Samoilă declarat: “Suntem și cu acest proiect la Ministerul Turismului, în lista de sinteză, urmează să-l depunem și să construim aqua park-ul în zona de agrement a portului turistic. Acest parc va funcționa atât pe perioada verii, cât și a iernii.”

Loading

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Generated by Feedzy