În perioada următoare vor fi organizate mai multe concursuri interne pentru promovări și angajări la CFR Călători, pentru mecanici de locomotivă, șefi de tren și șefi de tură.

Cel mai recent anunț publicat pe site-ul operatorului feroviar de stat vizează un șef de tură la Revizia de Vagoane București Grivița – Revizia și pregătirea tehnică a trenurilor (SC).

Dosarele trebuie depuse până pe 10 martie 2023, ora 10:00, iar concursul va avea loc pe 14 martie 2023, ora 10,00.

Pot participa la concurs candidați din cadrul SNTFC CFR Călători SA care îndeplinesc integral condițiile minime de pregătire și vechime în specialitate din anunț.

Alt concurs va fi organizat pentru un post de mecanic instructor 1 la Depoul Suceava – Formare și Instruire. Dosarele trebuie depuse până pe 7 martie 2023, ora 10:00, iar concursul va avea loc pe 9 martie 2023, ora 10,00.

Pot participa la concurs candidați din cadrul SNTFC CFR Călători SA, SRTFC Iași care îndeplinesc integral condițiile minime de pregătire și vechime din prezentul anunț.

Se caută și un șef de tură la SELC Medgidia – Comanda personalului și Îndrumare locomotive. Anunțul și condițiile sunt disponibile AICI. Dosarele trebuie depuse până pe 6 martie 2023, ora 10:00, iar concursul va avea loc pe 9 martie 2023, ora 10,00.

Se pot înscrie salariații din cadrul SNTFC CFR Călători SA care îndeplinesc integral condițiile minime de vechime în specialitate din anunț.

Angajări la CFR Călători

Se fac și angajări la operatorul feroviar de stat. Sunt scoase la concurs două posturi de mecanic de locomotivă – automotor debutant la Depoul București Călători – Comanda personalului și îndrumare locomotive.

Dosarele trebuie depuse până pe 27 februarie 2023, ora 10:00, iar concursul va avea loc pe 7 martie 2023, ora 10,00. Nu se solicită vechime în specialitate, iar la concurs pot participa candidați din cadrul și din afara SNTFC CFR Călători SA,  care îndeplinesc integral condițiile minime de pregătire din anunț.

Alt anunț publicat pe site vizează angajarea a șase șefi de tren, la stațiile Constanța, Fetești și Slobozia Veche. Dosarele trebuie depuse până pe 2 martie 2023, ora 14:00, iar concursul va avea loc pe 6 martie 2023, ora 10,00.

Pot participa candidați din cadrul și din afara SNTFC CFR Călători SA, care îndeplinesc integral condițiile minime de pregătire și vechime specificate în anunț.

Loading

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Generated by Feedzy